Pere Navarro va començar el seu idil·li amb la trompeta als vuit anys. Va començar els seus estudis professionals a Eivissa i va seguir amb la seva formació al Taller de Músics de Barcelona. Allí es va graduar recentment dels seus estudis superiors.

Palau de la Música Catalana, Jamboree, Nova Jazz Cava, El Plaza Jazz Club són només alguns dels escenaris als quals ja ha pujat Pere Navarro, entre d'altres teatres i auditoris d’arreu de Catalunya. A més, ha format part del cartell, per exemple, de festivals com el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Vijazz Penedès o l'Eivissa Jazz, on al 2016, va celebrar la seva desena participació al festival eivissenc. Ho va fer com a membre de la 'Eivissa Jazz Experience', liderada per Abe Rábade. El pianista gallec va col·laborar en dos temes de Perenne.

Cal remarcar la seva presència a l’última edició del Festival de Jazz de Lugo. El concert va ser sel•leccionat per l’SGAE i Radio3, pel cicle “#VivaLaMúsicaViva”, de la mateixa SGAE, éssent el Quintet de Pere Navarro l’únic grup de Jazz Nacional escollit. El concert es va retransmetre en directe per Radio Nacional de España desde la mítica Sala Clavicémbalo, completant-se l’aforament.

També destaca, a més de la seva faceta com a líder, la seva versatilitat com a “sideman” que l’ha portat a tocar amb bandes com Eva Fernández Group o la Original Jazz Orchestra, (dirigida per David Pastor) i artistes com Jorge Pardo o Joachim Künn.

Pere Navarro (Ibiza, 1994)

Perenne

Que és continu, permanent, incessant, que no s'atura, que perdura en el temps, que es manté complet... que no mor. Perenne és el títol del primer disc del quintet que lidera Pere Navarro. Es va gravar al juny de 2016 als estudis La Nau (Barcelona) amb el segell Fresh Sound Records.

Aquest primer treball conté onze temes. Tots ells són composicions originals del propi Pere Navarro que, amb aquest disc, vol materialitzar el seu particular punt de vista del jazz més jove i contemporani.

Media

A més d’escoltar-nos...
ens pots veure! Fes click i descobreix el nostre canal.

Totes les fotografies són propietat de Pere Navarro.